Foglalási szabályzat

Workshopok

Az 1 napos workshopokra legalább két nappal korábban jelentkezz a szabad időpontokra. A regisztrációhoz kérlek érdeklődj a szabad helyekről és írj egy e-mailt az info@mihalysafran.com-ra a neveddel, a választott programmal. Kérlek utald el a részvételi díjat előre vagy vásárold meg bankkártyával!

Utalási adatok

Számlaszám.: CaixaBank, 2100-4545-3822-0024-4539
Swift kód: CAIXESBBXXX
IBAN kód: ES57
Kedvezményezett neve: Mihaly Zoltan Safran

Edzések

Foglald le az edzés időpontodat legalább két nappal korábban, a részvételi díjat fizetheted a helyszínen vagy előre utalással és bankkártyával is a honalpról. Ha nem tudsz résztvenni, kérlek jelezd minél hamarabb!

Lemondási feltételek:

A workshopok, táborok lemondás esetén a befizetett előleget nem térítjük vissza, de felhasználható egyéb szolgáltatásokra 2018.12.31-ig (könyvek, edzések, táplálkozás-életmód tanácsadás, workshopok, táborok, események, előadások). Ha mégsem tudnál eljönni, kérlek jelezd mihamarabb!

Érkezés a programokra:

Az edzések és a programok pontosan kezdődnek, kérlek érkezz 5-10 perccel korábban.

Egészségügyi vonatkozások:

A programokon mindenki saját felelősségére vesz részt. Ha bármilyen egészségügyi problémád, sérülésed van, gyógyszert szedsz, kérlek konzultálj előbb az orvosoddal az edzéseken való részvételről és tájékoztass róla engem is.

A mihalysafran.com oldalon szereplő, tudományosan alátámasztott állítások helyenként vitában állnak a hivatalos tudományos álláspontokkal. A szerző célja, hogy az olvasó megismerhesse ezeket az alternatív tudományos nézeteket. Az oldalon szereplő információkat mindenki saját felelősségére használja, az edzésmódszereket, illetve a különböző – megszokottól eltérő – életmódajánlásokat egyéni egészségi, fizikai állapotnak megfelelően, a fokozatosság elvét szem előtt tartva alkalmazza. Az oldalon leírtak az egészségesebb, teljesebb életminőség eléréséhez nyújtanak segítséget, ugyanakkor alkalmazásuk során nem lehet figyelmen kívül hagyni az egyedi igények felmérését és az esetleges kockázatok mérlegelését, megfelelő szakemberek, szakorvosok véleménye alapján.
A szerző jogi felelősséget nem vállal az oldalon leírt vélemények, kijelentések, nézőpontok gyakorlati alkalmazása miatt közvetlenül vagy közvetetten felmerülő károkért. A felelősség minden esetben az olvasót terheli.

Fotók és videók

A honlapon lévő fotók és videók szerzői jogvédelem alatt állnak (Sáfrán Mihály), tilos őket engedély nélkül felhasználni!

RaOptics kék fény védő szemüvegek

A RaOptics céggel affiliate partneri együttműködést folytatok, a raoptics.io oldalon a "napfenydieta" kuponkód használatával jutalékban részesülök.